Hitto, ei tässä kyllä näin pitänyt käydä! Suklaamassan piti pysyä nätisti piparkakkumuottien SISÄLLÄ eikä valua kookosrouheen läpi ulos reunojen alta.
Toisaalta, kyllähän nää ylijäämä-tursakkeet on aika taiteellisen muotoisia...
... niin, ja suklaakin irtosi muoteista tosi helposti...
... joten kyllä näitä voisi yrittää vielä toisenkin kerran tehdä. Mutta, seuraavalla kerralla pitää paneutua resepteihin vähän seikkaperäisemmin eikä vaan turata niistä aineista, joita sattuu kotona olemaan.
4 kommenttia:
Hattivattisuklaata!:)
Outi: Juuuuu =o)
Vinkkinä sanoisin, että kannattaa laittaa massa ennemmin jääkuutiomuotteihin. Ainakin omien raakasuklaakokeilujeni perusteella sanoisin, että massa on aina valuvaa ja tarvitsee ehdottomasti muotit, joissa on pohja. Mutta varmasti on ihan syötävää suklaa ylimenneiltäkin osilta! :)
Raiku: Jääpalamuotti mulla saattaa olla jossain varaston perukoilla. Täytyykin kaivella se esille jostain. Mietin myös, että sellaset metalliset kertakäyttöiset karkkimuotit (joihin jouluna tehdään toffeeta) voisivat ehkä kans käydä.
Lähetä kommentti