keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Box-E


Kaivelin kaappien kätköistä esille kaikenlaista pikkuroinaa, jota en ollut raaskinut heittää pois. Pikaliimaa, kontaktiliimaa, POP-niittejä ja poraa käyttämällä kasasin romuista robotin, jonka nimi on Box-E. Nimi juontaa juurensa noista kahdesta peltilaatikosta ja esikuvana olleesta Pixarin Wall-E -hahmosta. Romuista voi rakennella kaikkea jännää =o)


7 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Onpas hieno robotti!! Kylläpä sinä keksit aina kaikenlaista!! :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos Mervi. Instagram ja Pinterest kummasti inspiroi kokeilemaan kaikkea jännää, mikäli fiilis on siihen sillä hetkellä juuri sopiva =o)

Aurinkokujalla kirjoitti...

Toivottavasti toi ei hoida mua kun oon vanha. (vitsi) Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

Hanna kirjoitti...

Moikka Aurinkokujalla. Täytyypä piipahtaa siellä teilläpäin =o)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Hanna !
Olen katsonut sinun neulepodcastejasi ja vaikka en englantia osaakkaan niin pidän kovasti. Esität asiat niin ilmeikkäästi ja innostavasti et ihan yks lysti mitä kieltä puhut :-)
Neulomisen olen opetellut vasta jäätyäni eläkkeelle ... sukkia,lapasia ja muutama kaulaliina .. ei siis vielä kovinkaan monimutkaisia juttuja.
Ihastuin sinun neulottuun ponchoon ! Yritin neuloa sitä omin avuin mut purkuun meni .. ne lisäykset ei vaan satu oikein :-(
Olenkin odottanut malttamattomana koska laittaisit pientä vinkkiä kuinka olet sen toteuttanut. Voisiko siihen saada pientä ohjeistusta :-)
Jään odottamaan uuden videosi ilmestymistä ! t.hanneHanna kirjoitti...

Hei Hanne. Kiva kuulla, että tykkäät jutuistani =o). Tarkoituksena on kirjoittaa useammastain ponchosta ohje. Pitää vaan yrittää löytää aikaa siihen. Ainakin parista jutusta tulee ohje tämän vuoden puolella. Aikatauluista en uskalla vielä luvata mitään. Mutta podcastia seuraamaala sitten selviää =o)

kerajinan furniture jepara kirjoitti...

owe some think.

KURSI TAMU JATI