keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Happy Halloween!

Pojat halusivat tänäkin vuonna, että leivon jotain Halloween -juttuja. On pitänyt sen verran kiirettä, että päätin tehdä vain yhden jutun. Ensin meinasin kasata kääretortuista jotain tällaista. Mutta sekä aikapulan että saamattomuuden vuoksi vähän oikaisin ja teinkin pelkän muumion pään.


Ensin meinasin tehdä kääreet tällä Marshmallow Cream Frosting -ohjeella. Mutta koska olen surkea pursottelija eikä kärsivällisyys olisi kuitenkaan riittänyt siistin jäljen tekemiseen, niin otin varman päälle ja käytin marsipaania. Ei mennyt hermo ja homma hoitui nopeasti.


Kakku itsessään on simppeli. Leivoin perustäytekakkupohjan ja halkaisin sen kahtia. Kostutin kakkupalat maidolla. Välissä olevassa täytteessä on turkkilaista jogurttia, vähän rahkaa, tyrnihilloa, murskattua Daim -suklaata ja raastettua taloussuklaata. Hyydytin täytteen viiden liivatelehden avulla. Pojat korkkasivat kakun jo tänään, joten Happy Halloween kaikille =o)

3 kommenttia:

outi kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Täälläkin pitäisi vääntää kakkua sun muuta lauantain bileisiin, eikä yhtään ideata. Tämä muumiokakku saattaa hyvinkin joutua testiin.:)

Hanna kirjoitti...

Outi: Kokeile ihmeessä muumiokakkua. Meillä pojat tykkäsivät kakun ulkomuodosta ja makukin oli kuulema älyttömän hyvä =o). Hieman he olivat pettyneitä, etten leiponut mitään muita juttuja, mutta aina ei vaan huvita tai viitsi... ;oD

satujii kirjoitti...

Hih hih, jotenkin niin Hannamainen :)