lauantai 23. helmikuuta 2013

Vohvelikirjontaa

Päätettiin kuopiolaisten kalakukkoneulojien kanssa yllättää neulojafrendimme Lellu, jolle oli viimesen puolen vuoden aikana sattunut liian paljon epäonnea.


Kokosimme Lellulle paketin, johon minä kirjoin tämän vohvelipyyhkeen. Surffailin netissä ideoita kirjontamalliin, ja tällaisen kombinaation niistä kehittelin.

 
Virkkasinpa ihan pitsitkin pyyhkeeseen. Malli tuli omasta päästä. Kunhan nyt kiireiltä ehtisi, niin voisi kyllä tehdä itsellekin tuollaisen keittiöpyyhkeen. Tulee niin alakouluajat mieleen =o)

5 kommenttia:

kosotäti kirjoitti...

Ihana nostalginen pyyhe. Tuollaisia vohvelikankaisia töitähän sitä lapsena kansakoulussa tehtiin, kiva kun olet ottanut vanhan käsityö tavan käyttöön.

Unknown kirjoitti...

Tähän vielä; minulla oli juuri silloin lainassa kirjastosta kirja:Vohvelikirjonta ja on jo ostettuna pala vohvelikangastakin, mutta on suunnitteluaasteella vielä ;)) Joten samoilla linjoilla mennään. On tosi ihanainen pyyhe. Yksi minun aarteista.

Hanna kirjoitti...

Kiitos kosotäti =o)

Lellu: Kiva, kun tykkäsit =o)

Pia kirjoitti...

Hei! Blogisi on saanut minulta Liebster-palkinnon! Käy kurkkaamassa, mitä tämä palkinto tarkoittaa blogistani ja anna se eteenpäin: http://havannaonni.blogspot.fi/
Terkuin: Pia

ArualMaria kirjoitti...

Tuossa on kyllä sitä vanhan ajan tunnelmaa! Ihana tuo virkattu reunus, piristää mukavasti muuten hempeähköä pyyhettä.