sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Kirjastokassi

Osallistuin pari vuotta sitten eräässä Ravelry -ryhmässä Travelling Journaliin. Päiväkirjani kiersi Amerikassa vuoden päivät ja kun se palautui minulle takaisin, niin päiväkirjalleni oli neulottu villainen suojus. Halusin ottaa sen järkevämpään käyttöön, mutten keksinyt, että miten. Viikko sitten iski inspiraatio.
Päätin tehdä suojuksesta kirjastokassin.


Nakkasin suojuksen pyykkikoneeseen ja huovutin sen. Eilen aamulla jatkoin hommaa. Koska silittämistä ja ommeltavaa oli niin vähän, niin viritin tämän ei-niin-ergonomisen työpisteen olohuoneen lattialle. Olkkarin pörrömaton päällä on hyvä silittää ja yhden sauman voi ommella koneella vaikka lattialla istuen.


Rottinkikahvat päällystin virkkaamalla kiinteitä silmukoita renkaan ympäri. Vuoritin kassin ovelalla The Day Of The Dead -kankaalla, jonka tilasin ennen joulua ebaysta. Palautin eilen pääkirjastolle lainaamani viisi kirjaa ja yhden äänikirjan. Enempää kassiin ei olisi mahtunut, mutta se on juuri sopivan kokoinen minun kirjastotarpeisiin.

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuo on kyllä utopisin asento, missä olen nähnyt kenenkään ompelevan. Mutta kassi on kiva.

sarita kirjoitti...

Kaunis kassi! Hauska että muillakin on mitä kummallisimpia ompelupaikkoja! =D Mä raahaan kanssa ompelukoneeni välillä mitä ihmeellisempiin paikkoihin jos on pakko päästä ompelemaan! =D =D

MINNA kirjoitti...

Ihana kassi! Ompeluasento näyttää kyllä aika epämukavalta, mutta kun fiilis on päällä, silloin on ommeltava vaikka missä :O)

Tiina kirjoitti...

Haha, ergonomisuus onkin ihan höpöjuttu. ;)

Kassi on kaunis, tuo vuorikangas on tosi pähee.

margsan kirjoitti...

Mainio keksintö tuo kassituunaus!
Ergonomia: mikä tuntuu hyvältä, on ihan ok....

ArualMaria kirjoitti...

Hahaa, melkoinen ompeluasento! :D Mutta taas kerran upea kassi. Hauska vuorikangas. :D

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tarina ja huippukassi ! On varmasti hienoa että sait suojukselle "jatkoelämän" :-)

Hanna kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne Lellu, Sarita, MINNA, Tiina, margsan, ArualMaria ja aamunkajoon =o). Varmaan ois selkä aika juntturassa, jos tossa asennossa kauan ompelisi ;oD

kosotäti kirjoitti...

Upea kassi ja hauska työskentely asento ja paikka:)