sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Huuhkaja -lapaset

Treffattiin ex-kuopiolaisen, nykyisen jyväskyläläisen neulefrendin kanssa Tampereen kädentaitomessuilla. Kiertelyiden välissä pidettiin lounastaukoa, kun Tiina ehdotti oravannahkakauppoja: Jos neuloisin ja aplikoisin hänelle lapaset, niin hän neuloisi minulle sukat. Innostuin heti, sillä tykkään tehdä lapasia, mutta en sukkia.


Mallattiin kämmeniämme yhteen ja totesimme räpylöidemme olevan aika lailla samaa kokoa. Tiina toivoi keltaisia lapasia ja löysinkin messuilta Titityyn osastolta langaksi Schoppel-wollen Reggae ombrea. Aplikointiaiheeseen sain vapaat kädet, mutta Tiina vihjasi tykkäävänsä mm. kissoista ja pöllöistä.


Huuhkajat ovat minusta ovelan näköisiä kulmakarvoineen, joten aplikoin ja kirjailin lapasiin huuhkajat. Käytin kankaana vanhoja farkkuja ja Marimekkojämiä. Laitoin lapaset postiin viime viikolla ja muutaman päivän päästä sain nämä KAHDET!! ihanuudet postissa! Vähänkö mä olen onnesta soikeena!!!

10 kommenttia:

Altocumulus kirjoitti...

Ihanat lapaset, ei ihme että Tiina oli niin haltioissaan! Kiva kun ei ole sellaiset peruspöllöt, joita näkee jokapuolella, vaan ilmeikkäät huuhkajat!

Tiina kirjoitti...

Nää on kyllä niiiiiin upeet, mahtavat ja kauniit! Mun huuhkajalapaseni. <3

Hanna kirjoitti...

Kiitos Altocumulus =o)

Kiitos Tiina: Siniset sukat on ollu jo lenkkareissakin ja toimi hyvin kävelylenkillä. Varpaita ei palellu ollenkaan. Punasia sukkia en ole vielä raaskinut käyttää kuin sisällä =o)

Neiti Säie kirjoitti...

Onpa mahatavat lapaset, ihana väri lagassa ja ihan loistavat huuhkajat!

Hanna kirjoitti...

Kiitos Neiti Säie =o)

Mervi kirjoitti...

Mahtavat lapaset!!! Sinä olet kyllä melkoinen taituri näiden neuletöiden kanssa!

ArualMaria kirjoitti...

Siis VAU! Nämä on aivan loistavat! Sopivat kyllä Tiinalle kuin nenä päähän. Tosi mageet! Väritkin on tosi kivat.

Jii kirjoitti...

Upeat lapaset! Huuhkajilla on mainiot vähän arrogantit ilmeet.

Unknown kirjoitti...

Älyttömän hienot!

Hanna kirjoitti...

Kiitos MERVI, ArualMaria, Jii ja Tiina =o)