keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Happy Halloween!

Pojat sanoivat, että minun pitää järkätä heille joku Halloween -ylläri, kuten viimekin vuonna. Niinpä googlailin netissä ideoita ja värkkäsin musta-valko -teeman mukaisia herkkuja.


Idea näihin ruumisarkkuihin tuli täältä. Tein perusmokkapaloja, jotka kuorrutin tällä ohjeella.


Näihin luihin sain idean täältä. Tein marengin oman keittokirjani ohjeella, mutta ei niistä kyllä tullut samanlaisia kuin Martha Stewartilla. Näissä luissa on tosi pitkälle edennyt osteoporoosi!


Leivoin banaanimuffinsseja, jotka koristelin tämän ohjeen inspiroimana.


Nämä keksit vetäisin hatusta, eli päällystin ruisdigestivekeksit Marshmallows -levitteellä ja koristelin pääkallokarkeilla.


Pojat alkaa päästä Halloween -tunnelmaan ;oD

11 kommenttia:

tea kirjoitti...

Ihania ideoita! Mä en tänä vuonna oo yhtään hyvällä tuulella eli en tehny mitään. Onneks lapset on isoja ja ovat itse koristelleet kodin ja meikanneet =)

PS Marenkeihin vaikuttaa kauheasti ilmankosteus. Täällä Italian korossa niitä ei paljon kannata tehdä, liian kosteeta

Hanna kirjoitti...

Kiitos Tea =o). Meillä ei tänä vuonna kaiverrettu kurpitsaa, ainoastaan vaan leivoin noi jutut. Suomessa ja varsinkin Kuopiossa Halloween ei näy juuri edes kauppojen hyllyillä. Noista marengeista: ne kyllä epäonnistui aivan täysin! Ne oli jotenkin sitkaitakin ja tarttuivat toisiinsa kiinni. Ja tarttuivat ikävästi hampaisiinkin. Taitaa mennä biokompostiin... Ihanaa alkutalvea sinne Italiaan =o)

MinnaN kirjoitti...

No hienoja! Olisi pitänyt tulla sinne teille poikaitten kaveriksi :-D

Tiina kirjoitti...

Oi, oi! Mä jo vähän odottelinkin, että tulisko tänäkin vuonna tämmönen herkkupostaus. :) Aivan upeita herkkuja olet taas loihtinut, ihan vesi herahtaa kielelle.

Hanna kirjoitti...

MinnaN: Ois sitä syötävää riittäny sullekin =o)

Tiina: sokeria, kermaa ja rasvaa säästämättä ;oD

MINNA kirjoitti...

Ihana yllätys pojille ja taitavasti toteutettuja "kammotu" herkkuja :O) Taidankin napata sinulta muutaman herkkuidean viikonlopun kemuihimme.

Hanna kirjoitti...

MINNA: Juuu, ehdottomasti nappaa!! =o)

Sanna kirjoitti...

Vautsi, tosi hienoja! Mä en ole jaksanut tehdä mitään halloweenjuttuja enää vuosiin, silloin joskus "nuorena" meillä oli joka vuosi isot naamiaiset ja sinne aina väänsin jos jonkinlaista tarjoilua, mutta sitten into lopahti. Tulin kai vanhaksi ja väsyneeksi? :-D

Emma kirjoitti...

Ihana Halloween tänäkin vuonna! Varsinkin nuo ruumisarkkumokkapalat :D

outi kirjoitti...

Vitsi mitä ideoita! Minä pidin kekkerit viikko sitten ja nyt harmittaa, ettei tarjolla ollut tuollaisia. Mutta ensi vuonna mun on muistettava nämä sun vinkit!

Hanna kirjoitti...

Lyde: Tänä vuonna en jaksanut kaivertaa halloweenkurpitsaa. Leivoin vain ja polttelin läjän mustia ja valkoisia kynttilöitä =o)

Emma: Ruumisarkut onnistui ihan kybällä. Ukkokullankin mielestä ne oli parhaita ;oD

Outi: Nappaa ihmeessä Martha Stewartin ohjeet jemmaan ensi vuotta varten! =o)