sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Kädentaitoja ihmettelemässä Tampereella

Lähdettiin lauantai-aamuna kuopiolaisten neulefrendien kanssa kimppakyydillä Tampereen kädentaitomessuille. Mukana oli yksi messukonkari ja neljä noviisia. Leivoin edellisenä iltana Neulojan Kuppikakkuja matkaevääksi. Marsipaanilankakerät muistuttavat kyllä enemmän mehiläispesiä, mutta ajatushan on tärkein.


Messuilla ei tarvinnut vaellella yksin. Ensin koluttiin pienempi C-halli, pidettiin pieni tuumaustauko ja sitten käytiin isomman A-hallin tarjonnan kimppuun. Paljon oli kaikkia ihania houkutuksia tarjolla, mutta siitä huolimatta kaikkien messubudjetti piti.


Itse sorruin alla oleviin ihanuuksiin. Ensimmäinen hankinta oli Elohiiren söpö kaulakoru. Korusta tulee mieleen hauskat englanninlaku -korut, mutta tämä on enemmän minun tyylinen. Melkein perään sorruin Felt Factionin rannekoruun. Rannekorussa on loistava malli joko raitapolvareiden tai raitapaidan neulomiseen. Nyt pitää kyllä ruveta haalimaan wollmeiseja rannekorun sävyjä silmällä pitäen! Lankoja hiplasin melkein joka lankakojussa, mutta ihmeekseni yhtään vyyhtiä en ostanut. Painoin lähinnä mieleen miltä sävyt näyttävät livenä ja sitten oikeaan tarpeeseen teen hankinnat nettikaupasta. Aivan messujen lopussa sorruin vielä vinosydämiseen piparkakkumuottiin ja pesuharjaan. Harja on tuliainen ukkokullalle, jonka mielestä kaikki meidän harjat ovat liian pehmeitä. Jos tässä harjassa karheus ei riitä, niin seuraava on kyllä sitten teräsvilla!!
Messut olivat tosi mukava kokemus ja messuseura oli parasta mahdollista. Poskilihakset ovat nauramisesta vieläkin krampissa. Ensi vuonna on PAKKO päästä uudestaan =o)

10 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Kivoja ostoksia, tais olla hurjanhauska reissu ;) Ihan siun värinen rannekoru!

MinnaN kirjoitti...

Kiitos seurasta ja siitä, että "kelpuutit minut matkaan". Meillä kaikilla oli niin mukavaa...

Hanna kirjoitti...

Emma: Eiks olekin jännä miten pikkuhiljaa alkaa oppimaan kuka meistä kalakukkolaisista mistäkin väristä ja sävystä tykkää =o)

MinnaN: Totta kait kelpuutin ja kelpuutan jatkossakin!!! Ens vuonna uudestaan eikös juu? =o)

MINNA kirjoitti...

Harrastematka hyvässä seurassa on POP!

-maria- kirjoitti...

Ihastuttavia kuppikakkuja! Teillä tuntuu olleen mukava päivä :)

Lellu kirjoitti...

Todistaa; noin muffinit oli ihan best!! Kiitos vielä niistä, ja mukavasta matkaseurasta. Vaikka väsytti, ei väsyttänyt yhtään.
p.s. Kuopiohallissa olisi ollut tilaa vaikka kontata tai juosta!

Hanna kirjoitti...

Minna: Naulan kantaan =o)

Maria: Kiitos kovasti. Leivon kuppikakkuja ennen joulua uudestaan ja laitan sitten reseptin tänne, jos joku muukin haluaa niitä tehdä. Koristelun voi sitten tehdä vapaavalintaisesti. Ukkokulta nimittäin ei tykännyt punaisesta tuorejuustokuorrutuksesta vaan toivoi suklaata...

Kiitos Lellu =o). En ehtinyt messuille Kuopiohalliin sunnuntaina. Jos siellä joulumessut järjestetään, niin sinne kyllä sitten menen käymään. Taso on kyllä käsityömessujen suhteen nyt aika korkealla.

ArualMaria kirjoitti...

Olet sinä näppärä, tosi hauskoja kuppikakkuja väkräsit! Ja ostamasi korut on kyllä ihan sun näköisiä. Kivalta näyttää tuo rannekoru, on varmaan mukava käytössäkin. En ole aiemmin tuon tapaisia nähnytkään.

Hanna kirjoitti...

Kiitos ArualMaria =o). Rannekoru on tehty eripaksuisista huopapalasista, jotka on pujotettu kuminauhaan. Kiva idea.

Tuula Maaria kirjoitti...

Messuilla oli varmaan tosi paljon kaikkea mielenkiintoista, harmitti, kun en päässyt sinne!