lauantai 19. helmikuuta 2011

Väännetään rautalangasta


Kun pakkanen paukkuu ja keuhkoputkentulehdus estää liikkumisen, niin silloin on sopiva hetki vääntää rautalangasta. Väänsin kynttilänjalan. Rupesin kyllä tekemään ihan erilaista, kuin mitä tästä lopulta tuli (niin tyypillistä minulle). Itse kynttilä tökätään isoon mutteriin. Pujotin ohueen rautalankaan lasihelmiä ja kieputin ne mutterin juureen. Tästä tuli kyllä aika ovela.10 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Kaunis!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

No kylläpä siitä tulikin ovela.Kerrassaan ihastuttava.Tuo mutteri on huippujuttu! Mistä ihmeestä löydät tuota paksumpaa rautalankaa. Olen nyt kolunnut kaikki rautakaupan hyllyt mutta en ole onnistunut löytämään. Onko ihan jonkun askartelukaupan tuotteita??
Leppoisaa sunnuntaita sinulle Hanna♥
Kaisa

Hanna kirjoitti...

Kiitos Tintin =o)

Kaisa: Ostin muutama vuosi sitten tuota (muistaakseni kolmemillistä) rautalankaa Rautakaupasta sellaisen TOSI ISON kiepin kaverin kanssa puoliksi. Se taisi olla kanaverkkojen ja piikkilankojen kanssa samassa paikassa. Nyt sitä on jäljellä enää niin vähän, että kohta pitää käydä rautakaupassa uudestaan. Kauppa oli Carlson, mutta luulisi löytyvän joko Kodin Terrasta, K-Raudasta tai vastaavasta. Eikä se maksanutkaan paljoa (olikohan jotain 20-30 euroa). Tohon paksuun rautalankaan tarvii kunnon katkaisuvälineet ja sitä saa vääntää ihan tosissaan paksut hanskat kädessä. Hyvä puoli on se, että tuotteesta tulee tukeva ja siinä mielessä paloturvallinen.

PikkuUnelmia kirjoitti...

Ihan mielettömän hieno! ootko noi paksummatkin rautalangat vääntänyt ja katkonut ite? Huh mitä vääntöä!

Jokke kirjoitti...

No hoh! On tosiaan sen näköinen, että siinä uskaltaa oikeasti pitää kynttilää. Siis tukeva JA kaunis!

-T kirjoitti...

Olet taitava!! Hieno lopputulos!!

villaruusu kirjoitti...

Piipahdin täällä käymään Harmaan arjen kautta.
Meno on todellakin hurjaa! Sinähän näköjään teet mitä vain ja mistä vain :) Täytyypä pitää silmällä.

Laura kirjoitti...

onpa tosi kaunis! mäkin oon tehnyt joskus rautalankatöitä mutta en puolikskaan yhtä upeita kun tämä. kelpaisi vaikka jonkus sisustusliikkeen näyteikkunaan:)

Hanna kirjoitti...

Kiitos kovasti ihanista kommenteistanne PikkuUnelmia, Jokke, -T, villaruusu ja Laura =o)

ArualMaria kirjoitti...

Hieno, ja kaunis!