maanantai 13. joulukuuta 2010

SYTYCK: maratoonarit sujahtivat Broadwayn ohi

 Kaikki maratoonarit on saatu onnellisesti maaliin.


Näiden sukkien kanssa meinasi homma mennä ultrajuoksun puolelle. Olin muka tekemässä sukkia itselleni. Koon piti olla 38-39, mutta kun sain ekan sukan valmiiksi ja höyrytetyksi, niin sukka olikin kokoa 40-41. En edes harkinnut purkamista. No, ei huolta. Ystävättäreni saa nämä lahjaksi.


Opin tekemään walesilaisen kantapään.

8 kommenttia:

outi kirjoitti...

Siis kirjoneulesukat! No huhhuh. Melkoinen maratooni!

TiiQ kirjoitti...

Aika mahtavat! Multa on tuo walesilainen vielä kokeilematta. Enkä oikein tykkää kirjoneuleestakaan, joten täällä kumarretaan kunnioituksesta ja syvään!

Tintsa kirjoitti...

On kyllä syötävän kauniit sukat, värit ovat aivan ihanat!

Kaisu kirjoitti...

Komiat sukat ja upeet värit! Teemakin on mieleinen, tuommoiset tarttisin:). Nimim. 12x maratoonari

Hanna kirjoitti...

Kiitos Outi, TiiQ, Tintsa ja Kaisu. Jospa onnistuisin seuraavien maratoonarien kanssa niin, että saisin sukat itselleni... ;o)

Merde kirjoitti...

Hienot! Voi kun miunkin kärsivällisyys riittäisi tuollaisiin.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hurjis ;) on näemmä riehunut puikkojen kanssa oikein olan takaa. Vautsi miten ihanat sukat.
Tuo kantapää saa kyllä 100 pistettä.
Puhuttiin juuri Kuuraparran kanssa , että ollaan törmätty myyjäisissä ja torilla lähes yksinomaan yksivärisiin sukkiin. Värit on ihan kauheita, perusväri ankean harmaa ja keltainen, peruspunainen ja kammottava vihreä.
Näitä tällaisia kun löytyisi niin menekki olisi taattu.
Olen itse innostunut myssyneuleestani jonka sain juuri valmiiksi.Edellisen kerran neuloin omille lapsille lähes 20 vuotta sitten. Ei ole oikein mun juttu kun rasitan hartiani aina siinä puuhassa ihan juntturaan.
Innostusta sinulle ♥ joulupuuhiin.
Kaisa

Hanna kirjoitti...

Kiitos Mertsu ja Kaisa. Kirjoneuletta on itse asiassa ihan helppo tehdä, kunhan muistaa, ettei kiristä lankoja liikaa. Jos pitää valita pitsineuleen ja kirjoneuleen välillä, nin neulon mieluummin kirjoneuletta. Minusta on hauska seurata kuvioiden kehittymistä neuloessa ja jotenkin neulekkin valmistuu sukkelampaa =o)