keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Super-ihqut Annikainen -tossut

Eiks nää ookki ihanat!?!! Istuin viime keväänä Tuulian paitapajassa AnniKaisen vieressä ja hänellä oli jalassaan suunnittelemansa tossut. Ihastuin niihin oitis ja printtasin ohjeen talteen. Ravelryn "My Other Hobby Swap" -ryhmässä alkoi juuri Feet-KAL, joten nyt oli hyvä hetki paneutua ohjeeseen. Olen ihan täpinöissäni vieläkin, sillä näistä tuli niiiiiiiin ihanat!!! Meinaan ehdottomasti neuloa toisetkin, ja joululahjaksi muutamat muut.

6 kommenttia:

outi kirjoitti...

Mä teen kans. Näyttäis, että paksumpikin lanka ja puikkokoko kelpaa. Mullei se Kalajoki nimittäin etene. Ei yhtään. Ihan älyttömiä nuo sukkapuikot ja sukkalangat. Miksei voi nelosella neuloa???? nim. kysyn vaan

Emma kirjoitti...

Ihanat tosiaan! Ja oi minkä paketin olet saanut...

AnniKainen kirjoitti...

On ne vaan ihanat :) Kiva tuo lankayhdistelmä. Neuloin muuten poikatossut kuutosen puikoilla ja homma toimi niinkin, lankayhdistelmänä 2 x seiskaveikka ja 2 x nalle. Nopsaa.

Hanna kirjoitti...

Outi: ... silmukkaakaan en ole vielä sytyck -projektiin luonut... ;o(

Kiitos Emma =o)

AnniKainen: mulla oli näissä: 1*TicoTico, 2*TOFUtsies ja 1*Kotiväki. Tein jo toisetkin punasena. Niissä oli: 1*7veikka, 1*Kotiväki ja 1*Katia Candy. Molemmat neuloin nelosen puikoilla. Täytyypä joku kerta tehdä kutosen puikoilla vieläkin paksummat. Toi sun ohjees on ihan huippu!! =o)

nätti rätti kirjoitti...

Noi tossut ovat olleet mullakin jo jonkin aikaa to-do-listalla. Ihanat on.
Kiitos vinkistä lankavaihtoehdosta.

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kyllä noi huolis vaikk heti.Näyttää jo niin mukavalta. Kiva olis sipsutella niillä ja istahtaa takkatulen loimeeseen, nostaa jalat penkille ja antaa ajatusten lentää.
Oikeat mietiskely töpökät.
Oikein pirrrrrrrrrrrrrteää viikonloppua sinulle ja Teuvolle terveisiä täältä etelärannalta.
meil on melkee kesä +8 jo nyt.
Kaisa ja Launo-lammas