perjantai 18. kesäkuuta 2010

Laukku huovutellen ja tuunaillen

Minun oli tarkoitus tehdä itselleni uusi salikassi. Neuloin hirsimökki -tekniikalla huopuvasta villalangasta kassin muodon ja pesin sen kuudessakympissä.

Hitsi, kassista tulikin liian pieni. Otin käyttöön vaihtoehto b:n. Kaivoin isoiksi jääneet farkut kaapista ja leikkasin niistä yhden etu- ja takataskun ja ompelin ne kassiin. Kahvoiksi valitsin sellaiset metallikahvat, joihin pujotellaan helmiä.

Hitto, ei ollut tarpeeksi puuhelmiä. Purin yhden tekemäni kaulakorun ja otin siitä aivan ihanat intialaishelmet, jotta saan kahvat valmiiksi. Lopuksi vielä virkkasin pienen lenkin ja ompelin napin kassin sivuyläreunaan, jotta kassin suu ei repsota kuin ladon ovi.

Tykkään kassista ihan kamalasti! Siitä tuli niin kiva, että tuskin maltoin mennä viime yönä nukkumaan, kun vaan ihailin sitä (tosin mies varmaan nikottelee hetken aikaa ja miettii, että kehtaako se kulkea kanssani kylillä samaa matkaa...) Mutta, kassin sisälle täytyy vielä virkata muutama pikkutasku avaimille ja maksukorteille.
9 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Hauska ja käytännöllinen kassi.

Emma kirjoitti...

Hieno, ihan siun näkönen ;D

Annukka kirjoitti...

Tosi hieno ja omaperäinen!

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Tosi kiva laukku! Tykkäsin siitä, miten olit kehittänyt toimivan ratkaisun jokaiseen havaitsemaasi puutteeseen. Tosi käsityötä sellainen!
Kiitos myös blogivierailusta!

mennahuu kirjoitti...

Todella hieno oivallus nuo farkuntaskut! Aivan upea laukku!

Asta kirjoitti...

Ompa ihana laukku ja näyttää tuntuvakin niin käytännölliseltä.
Itsekkin olen ajatuksissani ollut laukunteossa mutta "jalkoihin" on jäänyt. Kohta sen teen -tuon sinun laukkusi innoittamana.

Hanna kirjoitti...

Kiitos kaikille kehuista. Käyttäkää ihmeessä ideaa hyödyksi =o) t:Hanna

Nina kirjoitti...

Kyllä sinä olet aikaansaava ja kekseliäs. Salikassi on oikein sievä. Nuo kahvat ovat tosi upeat.
Kaunista juhannusviikkoa!:)

Hanna/metsankeskelta kirjoitti...

Aivan mahtava laukku!
Aiemman postauksen käsityökorikin on hieno!