tiistai 23. helmikuuta 2010

Huovutettu Picasso

Olin viikonloppuna kansalaisopiston kurssilla "maalauksellinen huovutettu tekstiili". Kurssin opettajana oli jälleen taitava Ritva Peura. Minua harmitti, kun en päässyt Ateneumiin katsomaan Picasso -näyttelyä, joten päätin tehdä oman Picasson. Valmis työ on kokoa 71 * 45 cm.


10 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Minä kävin Picassonäyttelyssä ja minusta se oli paljon tylsemmän värinen kuin tämä hurmaava huopatyö. Erittäin onnistunut ja hyvin huovutettu.

Ruostevilla kirjoitti...

Upea! Tahdon kurssille.

TiiQ kirjoitti...

Aivan mieletön taideteos, vau.

AnniKainen kirjoitti...

Ooo! Hänhän on Picasso! Upea työ kertakaikkiaan.

MinnaN kirjoitti...

Kuvissakin se näyttää upealle! Elävässä elämässä nähtynä kerrassaan hieno!!!

Ninnu kirjoitti...

Hieno!

risulintu kirjoitti...

Mielettömän hieno. En tiedä niistä aidoista, mutta tämän huolisin heti seinälleni :)

Laitoitteko kuvan taustalle harsoa? Vai onko työ pelkkää paksua villaa?

Hanna kirjoitti...

Kiitos kehuista kaikille. Muuten olen tyytyväinen teokseen, mutta pieni kohta hatun kohdalla, luumunvärisessä osiossa on ilman villaa, eli pohja pilkottaa, blaaaah. Nooo, kyllä kait se oikeakin Picasso teki aika monta vedosta ennen lopullista työtä... *selittelyä*...

Risulintu: työ on ensin neulahuovutettu paksun esihuovan päälle. Eli siis sekä oikealle että nurjalle puolelle tuli pari kerrosta villaa ristiin pohjaksi. Sitten ruvettiin tikuttamaan kuviota. Lopuksi työ huovutettiin runsaalla kuumalla vedellä ja saippualla bambuverhon sisään käärittynä. Koko viikonloppu meni värkätessä ja lauantai-iltana piti ottaa buranaa, että taas sunnuntaina jaksaa. Oli kyllä vaivan arvoista. Tahtoo jo uudelle kurssille!!! ;o)

Kati kirjoitti...

Huikean hieno!

Johanna kirjoitti...

Vautsi Hanna miten hieno!!!!! Tykkään kovasti, kauniit värit, ja kuvio myös!