sunnuntai 11. lokakuuta 2009

Koruja puhelinluettelosta

Perjantaina töissä minulla oli kaulassa Caring hands -kaulakoru.
Saimme uudet puhelinluettelot ja kun olin heittämässä vanhaa puhelinluetteloa roskiin, niin sain idean. Nappasin karttasivut ja K-kirjaimella alkavat sivut talteen (liittyy sukunimeen). Alla lopputulos.
Liimasin suikaleiden häntäpäät vedellä laimennetulla erikeeperillä. Lakkasin väkerrykset kahteen kertaan puolihimmeällä venelakalla. Annoin kuivua seuraavaan päivään ennen korujen kasaamista.7 kommenttia:

MinnaN kirjoitti...

Onpas upeet! Pitäisi nähdä livenä toistamiseen, jotta voisi bongata valmistusmenetelmän ;-))). Täytyy kyllä sanoa kuten anoppini minulle (ja tää on sitten ihan minun HENKILÖKOHTAINEN kommenttini sinulle), että Sinä Olet Kyllä Ihan Väärällä Alalla -miten oletkin... (vaikka tosi hyvä olet kyllä omalla alallasikin). Upeat helmet!

Hanna kirjoitti...

kiitos minna =o) Nm. jokapaikan höylä...

-T kirjoitti...

Onpas kaunista! Kivat helmet!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei herrajestas!Kuinka sun vuorokaudessa voi olla ylimääräistä aikaa tehdä moista :DHyvä kun kerkiää ruuvata muuta,puhelinluetteloista nyt puhumattakaan :D UPEITA!

Hanna kirjoitti...

nyt mulla oiskin oikeesti aikaa, kun pakkolomaa pukkaa... hmmm... mitähän keksis...*BING* --> vois varmaan lopetella keskeneräisiä neuleprojekteja =o) t:hanna

ArualMaria kirjoitti...

Wau, hienoja koruja. Ei ois heti ensi katsomalta kyllä arvannut, että nuo on tehty moisesta kierrätysmateriaaleista! ;)

Hanna kirjoitti...

Kiitos arualmaria =o)