maanantai 12. marraskuuta 2012

Säihkyvä kaupunki

Ompelin itselleni uuden heijastinliivin. Vanha liivi rupesi ärsyttämään, kun olin tehnyt sen niin sutaisemalla. Otin vanhasta liivistä kaavat, mutta paransin istuvuutta. Edellisessä versiossa oli tarranauhat, mutta tähän ompelin vetoketjun. Toimii paremmin. Tässä liivissä ompelujälki kestää myös päivänvaloa.


Vanhan liivin töksöttävien kukkapuiden sijaan ompelin tähän kaupunkisilhuetin ja tähtikuvioita. Taakse laitoin Otavan, eteen Kassiopeian ja Pikku Karhun. Oikealta tähtitaivaalta löydän aina Otavan lisäksi Kassiopeian, mutta Pikku Karhua pitää ruveta bongailemaan.


Talot kiertävät koko liivin, joten tulipa auto mistä suunnasta hyvänsä, niin näkyvyyden kannalta auton alle minun ei kyllä pitäisi jäädä!


Talot "rakensin" leveästä heijastinnauhasta ja ompelin ne sik-sakilla kiinni.

Olisi kyllä tosi hauska, jos pyöräteillä vastaan tulisi muitakin kuin vain niitä tylsiä raksaliivejä. Ruvetkaa tekin ompelemaan, ja laitetaan säihkettä synkkiin talvi-iltoihin =o)

19 kommenttia:

Lyde kirjoitti...

Onpa hauska idea nuo talot, varmasti ei tule samanlaista vastaan :-D

Altocumulus kirjoitti...

Sinä olet kyllä mahdottoman hyvä ideoimaan kaikkea kivaa. Olispa hieno liivi, mutta mun ompelutaidoilla tulisi mykkyröitä ja solmuja...

Emma kirjoitti...

Sie oot kyllä ihan omaa luokkaasi näissä asusteasioissa :D Ihan mahtava!

Distant Knitter kirjoitti...

Oo, minä tykkään! Oot ollut tosi kärsivällinen ompelija ja lopputulos on mahtava!

Peppi kirjoitti...

No onpahan hieno! Ite olen just semmonen raksalainen liikenteessä, tosin hakaneulavirittelyllä yritän saada xxxxlll:n vähän pienemmäks. Melkein tartteis ommella.
Ps. oon alotellu sitä revontulihuivia. Sitä on ollut hauska neuloa, kun ekaks selvisin alkupaniikista kolme kaaviota nähtyäni :)

MinnaN kirjoitti...

Upea on! Tosin oli upea se edellinenkin. Minä jopa kerran näin sen (sinut) ratin takaa iltapimeällä. No, tunnistaa sinut tästä uudestakin ;-)

Mammutti kirjoitti...

Loistoidea,jälleen.
Tykkään kovasti!

Tiina kirjoitti...

Wau, todella mahtava liivi! Varmasti näyt kauas. Huippua!

MINNA kirjoitti...

Waude mikä heijastava kaupunki. Turvallisia pyöräilyretkiä. :O)

Hanna kirjoitti...

Kiitos Lyde, Altocumulus, Emma, Distant Knitter, Peppi, MinnaN, Mammutti, Tiina ja MINNA. Vaikka liivin talot olivat hieman töisiä ommella, niin ei kuitenkaan mitenkään vaikeaa. Heijastinnauha on niin jäykkää, ettei se ommellessa karkaa tai mene ryttyyn, kunhan laittaa palat nuppineulalla parista kohdasta kiinni. Liivin kangas on alelaarista kaivamani ulkoilukankaan pala. Laittakaa ompelukoneet laulamaan!! =o)

Leila Pohjolainen kirjoitti...

Hanskin Kommentti; Vähänkö on hieno!!

Ja niin onkin.

Hanna kirjoitti...

Kiitti Lellu ja terkut Hanskillekin =o)

kosotäti kirjoitti...

Jopa on komia liivi,jos pystyisin liikuman pimeässä, niin tuollaisen huolisin tuhat kertaa mieluummin kuin sen kirkkaan keltaisen.

ArualMaria kirjoitti...

Siis vau! Mahtava idea ja hienolta näyttää!

Hanna kirjoitti...

Kiitos Laura =o)

Ansku kirjoitti...

Aivan mahtavan hieno liivi ja hyvä idea! Raksaliiviä en halua päälleni kaduilla kulkiessa laittaa, mutta jotain tämäntapaista voisin tehdä (kunhan joululahjat on ensin saatu alta pois :/). Kiitos hyvästä vinkistä!

Muutenkin blogisi on mukava ja inspiroiva, vasta olen tänne löytänyt ja tulen kyllä uudestaankin.

Hanna kirjoitti...

Hieno homma, että eksyit tänne, tervetuloa =o). Ja ota ihmeessä kaikki itseäsi miellyttävät ideat käyttöön. Ois tosi mukava, jos tuollaisia heijastinliivejä alkaisi näkyä muuallakin.

Askartelin itte kirjoitti...

Vau, miten upeita liivejä:)

Hanna kirjoitti...

Kiitos kovasti Askartelin itte =o)