keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Mennään bussilla

Neulon tämän Mennään Bussilla -huivin matkalla Tampereen Kädentaitomessuille. Ei tästä kyllä pitänyt tulla tämmöinen ollenkaan! Aloitin nimittäin neulomaan Sirppi -huivia. Jotain meni jossain vaiheessa pahasti pieleen. Kun olin neulonut ainaoikein -osion loppuun, niin ohjeen mukaan silmukoita olisi pitänyt olla 174. No ei ollut! Niitä oli vähän enemmän!! Kun pääsin laskemisessa 200:aan, niin lopetin laskemisen, vaikka silmukoita oli varmasti vielä ainakin 30 lisää. Totesin, että nyt sovelletaan. Ja rankasti, sillä en varmasti pura!


Neuloin huivin reunaan reikärivin ja sitten tein aina yhdestä silmukasta kolme silmukkaa, jolloin jo valmiiksi runsas silmukkamäärä triplaantui. Röyhelöä neuloin niin paljon kuin lankaa riitti. Yhteen päähän ompelin napin ja toiseen virkkasin lenkin nappia varten.


Röyhelöosaan neuloin Lellulta saamani virkkuukoukun avulla helmiä. Tämän tekniikan opin messuilla Hopeasäikeen osastolla.


Messuilta ostin Elliksen tekemiä ihania patalappuja. Meidän pojatkin tykkäsi näistä tosi paljon =o)


Ja tämän verran tuli hamstrattua lankaakin. Eiköhän noista jonkun aikaa neulo. Jos ei ihan ohjeen mukaan, niin sopivasti soveltaen ;o)

9 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Mennään bussilla näyttää mukavan runsaalle huiville! ei haittaa yhtään että meni laskut sekasin, taitonainen paikkaa tilanteen :)

Emma kirjoitti...

Oi ihanaa, rakastan röyhelöitä <3 Mahtihuivi!

MINNA kirjoitti...

Ihana röyhelöhuivi! Soveltaen tulee niitä parhaita :O)

Altocumulus kirjoitti...

Mehän arvattiin että siitä tulee hieno, jos et ois taustoja paljastanut, ei kukaan olis arvannut ettei olekaan ihan Sirppi.
Lohdullista katsella sun messusaalista kuvissa, minähän ostin loppujen lopuksi vähemmän lankaa... :D

Mutta oli kiva reissu, kiitos vaan seurasta!

Hanna kirjoitti...

Kiitos Peppi, Emma ja MINNA =o)

Kiitos Altocumulus: Sitähän vois lähteä ensi vuonna taas uudestaan, oli taas niin ihana reissu =o)

MinnaN kirjoitti...

Huivista tuli hieno!

Lankasaalis on mahtava. Tässähän tulee kanssamatkustajalle varsin mukava olo, kun tuli törsäiltyä niin "vähän" noihin lankoihin...

Tintsa kirjoitti...

Huivistahan tuli aivan mainio :) Ja ihanan värinen. Ja kyllä lankasaalis on sinulla ollut upea! Vieläkin harmittaa syksyllä täällä Oulussa olleet kädentaitomessut - aivan luokattomat ja huomasin useamman lankaliikkeenkin jääneen pois niiltä messuilta. Enää en taida ko. messuille mennä :(

Maikki kirjoitti...

Mikä mainio osoitus sille, että joskus kannattaa neuloa väärin! :) Upea huivi!!

Hanna kirjoitti...

Kiitos kovasti MinnaN, Tintsa ja Maikki =o)