sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Mustan lampaan pata


Mieheni toivoi, että laittaisin aamulla ennen hiihtolenkille lähtöä Mustan lampaan padan porisemaan. Varmistaakseen, että näin tulee käymään, oli hän ostanut edellisenä päivänä kaikki tarvittavat aineet kaupasta. Kehittelemääni pataruokaa en olekaan muistanut tehdä pariin vuoteen. Resepti on julkaistu vuonna 1997 Anna-Maija Tantun toimittamassa kirjassa "Kotikokin parhaat ruokaohjeet". Tällä kertaa säädin ohjettani niin, että laitoin pataan yhden ylimääräisen paprikan, mutta jätin sipulit pois ja käytin valmiiksi marinoituja karitsan sisäfileitä. Niin, ja lurautin sekaan 2 rkl tummaa siirappia. Pata odotti valmiina, kun tulimme hiihtämästä.

1 kommentti:

Piitis kirjoitti...

No, kuulostaapa hyvältä ja varmasti oli makoisaa hiihtolenkin jälkeen.

Mukavaa maaliskuuta ja aurinkoista uutta viikkoa!

^_^Piitis