perjantai 18. syyskuuta 2009

Betoniset raparperin lehdet

Tein mökillemme Jaalassa betonisia raparperin lehtiä useamman ja laitoin ne askelmiksi kukkapenkkien väliin.Laitoin betonia aika reilusti ja upotin kanaverkkoa mössön sisään. Kiitos kanaverkon, pakkanen ei tehnyt niille tuhoa.

5 kommenttia:

Pajupirtti kirjoitti...

Voi Hanna, voi Hanna!
Sinä sen olet tehnyt. Minun unelmani.Vaivaisen yhden ehjän laatan sain minäkin valetuksi tänä kesänä. Liian laihoja tuli, täytyy myöntää.
Ompahan ne vaan niin kauniita kun on noin paljon ja hyvin toteutettu.
Kauniita ovat ja tuon aikaisemman postauksen BellaDonnaMannaMia on kukkojenkukko.
Ihanaisia syyspäiviä. Viluhinen taitaa tulla jo.
kaisa

Hanna kirjoitti...

Ensi kesänä annat omien raparperien kasvaa isoiksi ja sitten vaan betonimössön tekoon. Myös naapureilta ja tutuilta kannattaa kysyä, jos heillä on isoja lehtiä tulossa. Itsekin sain äitini ystävättäreltä Virojoelta muutaman tosi ison lehden, kun omamme eivät olleet mitenkään erityisen isoja. Tuhlasin muuten rypsiöljyä raparperin lehtien voiteluun, niin silloin lehdet oli hieman helpompi kaivaa betonilehdestä pois.

Annukka kirjoitti...

Oi, miten kaunis piha ja mökki teillä. Oikein haaveideni paikka!

Hanna kirjoitti...

Juu Annukka, meidän etelän lomia ei lennetä lentokoneessa kolmea tuntia, vaan me istutaan autossa kolme tuntia =o). Ei se Jaala ihan Kreikka ole, mutta aika lähellä. Ja ainahan siellä voi kokkailla kreikkalaisittain =o)

Teje kirjoitti...

Hei! Ihania kaiki betonityosi! Vahan aikaa sitten tein ystavani kanssa taalla Kreetalla raparperin lehdista laattoja ja 'vateja'. Hanen aitinsa toi arvokkaat lehdet Suomesta! Olen tosi ihastunut koriste-vatiini! Myos sieni-ideasi on loistava!
Teje