tiistai 30. syyskuuta 2014

Raakasuklaan teko vaatii vielä säätöä...

Hitto, ei tässä kyllä näin pitänyt käydä! Suklaamassan piti pysyä nätisti piparkakkumuottien SISÄLLÄ eikä valua kookosrouheen läpi ulos reunojen alta.


Toisaalta, kyllähän nää ylijäämä-tursakkeet on aika taiteellisen muotoisia...


... niin, ja suklaakin irtosi muoteista tosi helposti...


... joten kyllä näitä voisi yrittää vielä toisenkin kerran tehdä. Mutta, seuraavalla kerralla pitää paneutua resepteihin vähän seikkaperäisemmin eikä vaan turata niistä aineista, joita sattuu kotona olemaan.

4 kommenttia:

outi kirjoitti...

Hattivattisuklaata!:)

Hanna kirjoitti...

Outi: Juuuuu =o)

Raiku kirjoitti...

Vinkkinä sanoisin, että kannattaa laittaa massa ennemmin jääkuutiomuotteihin. Ainakin omien raakasuklaakokeilujeni perusteella sanoisin, että massa on aina valuvaa ja tarvitsee ehdottomasti muotit, joissa on pohja. Mutta varmasti on ihan syötävää suklaa ylimenneiltäkin osilta! :)

Hanna kirjoitti...

Raiku: Jääpalamuotti mulla saattaa olla jossain varaston perukoilla. Täytyykin kaivella se esille jostain. Mietin myös, että sellaset metalliset kertakäyttöiset karkkimuotit (joihin jouluna tehdään toffeeta) voisivat ehkä kans käydä.